top of page

KULMIEN KUITUVÄRI

Luonnollisen tuuhean näköiset kulmat hetkessä

Mad4eyebrow -kulmakarvojen kuituvärillä loihdit kauniit kulmat muutamalla kevyellä sivelyllä. Tällä huikealla kauneushitti-tuotteella luot uskomattoman täyteläiset, paksummat ja pidemmät kulmat, jotka kestävät 24 tuntia.

Mad4eyebrow sisältää hienojakoista mineraalipuuteria, jossa on runsaasti väripigmenttiä. Se muotoilee ja täyttää kulmakarvoja tuotteen sisältämien tuuheuttavien kuitujen avulla. Tuote kestää jopa 350 käyttökertaa ja sopii täydellisesti myös hiuksiin tyvikasvun peittämiseksi. Se peittää myös harmaan tyvikasvun.

 • Helppo ja nopea käyttää

 • Täydellinen kulmien muotoiluun

 • Täyttää karvattomat alueet

 • Asettuu 60 sekunnissa

 • Tuuheuttavat kuidut täydentävät kulmia 

 • Täydellinen kulmien paksuntamiseen tai pidentämiseen

 • Peittää harmaat karvat

 • Sopii myös hiuksiin tyvikasvun peittämiseen

 • Lähes vedenkestävä. Kestää hikoilun ja roiskeet

 • 6 luonnollista sävyä 

 • ovh. 21 €

Ravista kunnolla ennen jokaista käyttöä. Avaa pakkaus varoen ja työnnä applikaattoria edestakaisin vain kerran, jotta tuuheuttavat kuidut tarttuvat applikaattoriin. HUOM ! Älä pumppaa aplikaattoria edestakaisin putkilossa, näin vältät kuitujen pakkautumisen putkilon pohjalle. Vedä aplikaattori hitaasti putken suuaukolle ja karista ylimääräinen väri takaisin putkeen. Aloita tuotteen levitys kevein sivelyin applikaattorin tasaisella pinnalla ja käännä sivellintä pystyasentoon tarpeen mukaan muokataksesi ohuempaa kulman kohtaa. Värin levittäminen kannattaa aloittaa kulman keskivaiheelta, jotta kulman alkuun ei tartu liikaa väriä. Harjaa tarvittaessa kulma kulmakarvaharjalla tai käytä tasoitukseen pumpulipuikkoa. Käytä puhdistukseen puhdistusmaitoa tai meikinpoistoainetta. Jos kuidut pakkautuvat putkilon pohjalle voit kuohkeuttaa tuotteen pakkauksessa olevalla sekoituspuikolla tai esim. ohuella virkkuukoukulla. Työnnä puikon terävä kärki putkilon pohjaan asti ja pyöräytä puikkoa kunnes tuote on irtonaista. 

KÄYTTÖ KULMIIN

KÄYTTÖ HIUKSIIN

Mad4eyebrow sopii täydellisesti hiuksiin tyvikasvun peittämiseen hiusrajassa sekä elävöittävien raitojen tekoon. Tuote tarttuu myös harmaisiin hiuksiin ja se kestää harjaamisen ja nukkumisen.

 

Käyttö:

Ota hiussuortuva sormien väliin ja nosta se irti ihosta. Meikkaa applikaattorilla juurikasvu piiloon ja siirry seuraavaan hiusosioon.

Hiuksiin sopivat sävyt: 

- Mid-Brown: Keskiruskeille hiuksille juurikasvun peittäminen ja lämpimän ruskeiden raitojen tekemiseen

- Dark-Brown: Tumman ruskeille hiuksille juurikasvun peittämiseen ja tummanruskeiden raitojen tekemiseen

- Red-Brown: Punaisille hiuksille juurikasvun peittämiseen ja puna-ruskeiden raitojen tekemiseen

- Dark-Grey: Lähes mustien hiusten juurikasvun peittämiseen. Tämä sävy sopii myös harmaille hiuksille elävöittämään hiusrajaa otsalla sekä vaaleille hiuksille harmaiden raitojen tekemiseen.

Katso ennen-jälkeen kuvia Löydä Oma Sävysi sivulta.

bottom of page