top of page

Blond

Ash-Blond

Mid-Brown

Dark-Brown

Red-Brown

Dark-Grey

6 LUONNOLLISTA SÄVYÄ

Tuuhean näköiset ja kauniit kulmat on nyt helppo toteuttaa hetkessä

Mad4eyebrow -kulmakuituvärillä loihdit kauniit kulmat muutamalla kevyellä sivelyllä. Tällä huikealla kauneushitti-tuotteella luot uskomattoman täyteläiset, paksummat ja pidemmät kulmat, jotka kestävät jopa 24 tuntia. Tuotteen hienojakoinen koostumus sisältää pieniä kuituja, jotka tarttuessaan karvoihin luovat entistä tuuheamman vaikutelman. Täydellinen tuote hennoille kulmakarvoille tuomaan rakennetta ja paikkaamaan karvattomia alueita tai jo valmiiksi tuuheille kulmille, jotka kaipaavat luonnollista ryhtiä sekä pigmenttiä. Kulmakuituvärin käyttö on vaivatonta sekä nopeaa, sillä tuotteen koostumus ja applikaattori tekevät muotoilun helpoksi - väri liukuu olemassa oleviin karvoihin kuin itsestään ja muodostaa kauniin luonnollisen lopputuloksen. 

KÄYTTÖ KULMIIN

Löydä sävysi:

- Blond: Luonnollinen ei-punertava kulmakarvasävy vaaleahiuksisille

- Ash-Blond: Ei-punertava kulmakarvasävy vaalea- ja harmaahiuksisille

- Mid-Brown: Keskiruskeisiin kulmiin

- Dark-Brown: Tummanruskeisiin kulmiin

- Dark-Grey: Lähes mustille kulmille

Ravista kunnolla ennen jokaista käyttöä. Avaa pakkaus varoen ja työnnä applikaattoria edestakaisin vain kerran, jotta tuuheuttavat kuidut tarttuvat applikaattoriin. HUOM ! Älä pumppaa aplikaattoria edestakaisin putkilossa, näin vältät kuitujen pakkautumisen putkilon pohjalle. Vedä aplikaattori hitaasti putken suuaukolle ja karista ylimääräinen väri takaisin putkeen. Aloita tuotteen levitys kevein sivelyin applikaattorin tasaisella pinnalla ja käännä sivellintä pystyasentoon tarpeen mukaan muokataksesi ohuempaa kulman kohtaa. Värin levittäminen kannattaa aloittaa kulman keskivaiheelta, jotta kulman alkuun ei tartu liikaa väriä. Harjaa tarvittaessa kulma kulmakarvaharjalla tai käytä tasoitukseen pumpulipuikkoa. Käytä puhdistukseen puhdistusmaitoa tai meikinpoistoainetta. Jos kuidut pakkautuvat putkilon pohjalle voit kuohkeuttaa tuotteen pakkauksessa olevalla sekoituspuikolla tai esim. ohuella virkkuukoukulla. Työnnä puikon terävä kärki putkilon pohjaan asti ja pyöräytä puikkoa kunnes tuote on irtonaista. 

KÄYTTÖ HIUKSIIN

Mad4eyebrow sopii täydellisesti hiuksiin tyvikasvun peittämiseen hiusrajassa sekä elävöittävien raitojen tekoon. Tuote tarttuu myös harmaisiin hiuksiin ja se kestää harjaamisen ja nukkumisen.

Käyttö:

Ota hiussuortuva sormien väliin ja nosta se irti ihosta. Meikkaa applikaattorilla juurikasvu piiloon ja siirry seuraavaan hiusosioon.

Hiuksiin sopivat sävyt: 

- Mid-Brown: Keskiruskeille hiuksille juurikasvun peittäminen ja lämpimän ruskeiden raitojen tekemiseen

- Dark-Brown: Tumman ruskeille hiuksille juurikasvun peittämiseen ja tummanruskeiden raitojen tekemiseen

- Red-Brown: Punaisille hiuksille juurikasvun peittämiseen ja puna-ruskeiden raitojen tekemiseen

- Dark-Grey: Lähes mustien hiusten juurikasvun peittämiseen. Tämä sävy sopii myös harmaille hiuksille elävöittämään hiusrajaa otsalla sekä vaaleille hiuksille harmaiden raitojen tekemiseen.

Esimerkkejä:

Red-Brown: Tyvikasvun häivyttäminen.

Dark-Brown: Tyvikasvun häivyttäminen.

Dark-Grey: Hiusrajan elävöittäminen.

bottom of page